Assortiment

 • brood-graanBrood en Banket

  Iedere dag worden er verse broodjes afgebakken in onze eigen bakkerij. Ook voor gebak kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Zo is er ook veel gebak op bestelling verkrijgbaar door samenwerking met bakkerij De Vries uit Oudega.

   

 • IMG 9318Groente en Fruit

  We beschikken over een groot en veelzijdig assortiment groente en fruit.

  Het vissersschip dat wij voor de display gebruiken is de 'Alde Jelle' en is een eerbetoon aan een van de laatste vissers uit een tijd dat er in Earnewâld geen watersporters waren, maar vissers en rietsnijders.
 • IMG 9316Vleeswaren

  We bieden een veelzijdig assortiment aan vlees aan. Waarbij we enerzijds de vertrouwde kwaliteit van Coop aanbieden. Maar anderzijds ook producten van kwaliteitsslager Pals Wagenaar uit Garyp. Ook voor barbecue vlees kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 • IMG 9295Wijn en Bieren

  Naast een uitgebreide collectie wijnen beschikken wij ook over een groot assortiment speciaalbieren. Mooi gepresenteerd in houten schappen. Hier valt ook een opengewerkte kaaskelder te bewonderen die gebruikt werd in SupermarktWester voordat er zo iets als een koeling bestond.

 • IMG 9337Kruidenierswaren

  De afdeling kruidenierswaren is overzichtelijk ingedeeld en beschikt over een ruime keus aan artikelen voor een gunstige prijs. Met meer dan 10 meter zuivelkoeling kunt u bij ons voor alles terecht.

 • lectuurSouvenirs en Lectuur

  Voor een leuk cadeautje voor thuis, of een herinnering aan het mooie Fryslân.

  In de koffiehoek kunt u een boek lezen, maar om mee te nemen hebben wij een uitgebreid assortiment tijdschriften, puzzleboekjes en natuurlijk 's ochtends de krant.

 • IMG 9325Koffiehoek

  Ook voor een ontbijt of een kop koffie kunt u vanaf s'ochtends vroeg bij ons terecht. Waarbij u heerlijk kunt zitten in de mooie koffiehoek met een terras naar buiten als het mooi weer is.

facebook icon